stomatološka ordinacija Čeović - prf akcija 20% popust 2022

Želja Vam je poboljšati izgled, riješiti se bora i manjih ožiljaka ili osvježiti lice, a želite to napraviti na potpuno prirodan način?

U stomatološkoj ordinaciji Čeović poklanjamo poseban popust
od 20% na svaki PRF tretman,
sve do 25.12.2022. godine.   

PRF TRETMAN – 100% PRIRODAN NAČIN POMLAĐIVANJA KOŽE

PRF tretman (Platelet Rich Fibrin (eng.) – trombocitima obogaćen fibrin (prev.) potpuno je prirodan način pomlađivanja i postizanja boljeg izgleda vlastitim matičnim stanicama.  Preparat za PRF tretman dobiva  se centrifugiranjem netom izvađene krvi pacijenta (10-20ml). Krv pacijenta nalazi se u epruvetama bez aditiva, i nakon 8 minuta centrifugiranja, dobivamo 100% prirodan preparat i kao takav aplicira se u kožu. Kod PRF tretmana koristi se činjenica da naša krv sadrži specifične faktore rasta koji imaju važnu ulogu u obnavljanju oštećenih stanica i u stvaranju novih krvnih žila, što potiče produkciju mladog tkiva.

stomatološka ordinacija Čeović-jesenski make over
stomatološka ordinacija Čeović-jesenski make over

KAKO POMAŽE PRF TRETMAN

Efekt tretmana vidljiv je u poboljšanju teksture kože, povećavanju volumena uslijed veće proizvodnje kolagena i elastina u tretiram dijelovima. Moguća je korekciji ožiljaka i postizanje ukupno svježijem i mlađem izgledu kože. Ukratko, PRF tretman predlažemo za poboljšanje i ublažavanje:

 • bora na vanjskoj strani očiju (periorbitalne bore)
 • bora oko usana (perioralne bore)
 • bora nastale na linijama od nosa prema usnama (nazolabijalne bore)
 • bora na čelu (tzv. bore mrštilice)
 • bora između obrva (glaberalne linije)
 • korekciju ožiljaka
 • ukupno poboljšanje izgleda kože (usporavanje starenje i povećan prirodni sjaj kože)

ZA BOLJE REZULTATE – DERMAPEN

Za bolje rezultate pomlađivanja, na kožI se primjenjuje i Dermapen terapija mikroiglicama. Dermapen ima12 mikroiglica jednokratne uporabe i ima poseban kut uboda što pruža sigurniju i ravnomjerniju primjenu. Nastale mikrotraume kože Dermapenom, potiču početak stvaranja novog mladog tkiva.

stomatološka ordinacija Čeović-jesenski make over
stomatološka ordinacija Čeović-jesenski make over
stomatološka ordinacija Čeović prf dermapen

Za vrijeme Dermapen terapije koža se premazuje PRF preparatom kojemu se mikro ubodima omogućuje dodatno prodiranje u kožu gdje se potiče višestruki učinak revitalizacije kože. Mikrokrvarenja za vrijeme i nakon tretmana su normalna pojava i ne trebaju zabrinjavati pacijenta.

KADA SE MOGU VIDJETI EFEKTI PRF TRETMANA

Neki rezultati biti će primjetni već nakon nekoliko dana nakon tretmana, no potpuni efekt možete očekivati kroz nekoliko sljedećih mjeseci. Procesu stvaranja novog kolagena i elastina treba vremena. Između trećeg i šestog tjedna nakon tretmana počinje stvaranje novog kolagena i krvnih žila, dok će kroz idućih tri do šest mjeseci doći do nestanka i primjetnog smanjenja linija i bora. Ubrzo će vaša koža biti mekša, elastičnija i pomlađena.

stomatološka ordinacija Čeović-jesenski make over

Najbolji rezultati postižu se sa dva do tri tretmana u razmaku od 4 do 6 tjedana. Učinci terapije mogu trajati i do dvije godine, ovisno o osobi i njenim životnim navikama. O daljnjim tretmanima koji će imati suportivni karakter postignutim rezultatima, posavjetujte se sa liječnikom, a opća je preporuka tretman ponoviti jednom godišnje.

NARUČITE SE NA PRF TRETMAN UZ POPUST OD 20%

  Vaše ime i prezime (obavezno)

  Vaš e-mail (obavezno)

  Broj Vašeg telefona (obavezno)

  Napišite željeni datum i vrijeme dolaska (obavezno)