stomatološka ordinacija Čeović ortodoncija

ORTODONCIJA je grana stomatologije u kojoj se pravilnim korištenjem sila zubi postavljaju u estetski i funkcijski zadovoljavajući položaj. Ordinacija dentalne medicine Čeović, posebno se bavi upravo ortodoncijom.

VRSTE ORTODONTSKIH APARATIĆA

Sile se mogu prenositi na zube s pomoću mobilnih i fiksnih aparatića. Mobilni su oni koje pacijent sam može izvaditi iz usta, dok fiksni nakon postavljanja bravica i prstena, te žice koja pričvršćena na te elemente djeluje silom na zube, ostaje u ustima do kraja terapije.

Koji će aparatić biti postavljen ovisi o starosti pacijenta i o postavljenoj indikaciji. Kod mlađe djece s mješovitom denticijom (to znači da ima i mliječnih i trajnih zuba u čeljustima) koristi se mobilni aparat. Kod starije djece i odraslih koristi fiksni aparat.

stomatološka ordinacija Čeović bravice aparatića
stomatološka ordinacija Čeović ortodontski aparatić
stomatološka ordinacija Čeović prozirni aparatić

dr. Zoran Čeović, dr. dentalne medicine i specijalist ortodont ima ugovor s HZZO-om o obavljanju ortodontske specijalistike za djecu i osobe do 18 godina. Kada je idealno vrijeme za prvi posjet ortodontu i članke vezane uz ortodonciju možete vidjeti OVDJE

NARUČITE SE

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Broj telefona (obavezno)

    Odaberite uslugu/tretman(obavezno)

    Napišite datum i vrijeme dolaska (obavezno)