stomatološka ordinacija Čeović PRF tretman

Želite svjež i pomlađen izgled lica? Zimski mjeseci su upravo pravo vrijeme za PRF tretman pomlađivanja kože. Ovo je vrijeme idealno jer se nakon tretmana preporučuje izbjegavanje izlaganje suncu, napornoj tjelovježbi i vrućini i to u vremenu 3 do 10 dana od tretmana.

ŠTO JE PRF TRETMAN

PRF TRETMAN (Platelet Rich Fibrin (eng.) – trombocitima obogaćen fibrin (prev.)) koristi se za pomlađivanje i bolji izgled vlastitim matičnim stanicama. PRF tretman je u ponuditi stomatološke ordinacije Čeović, a efekt tretmana vidljiv je u poboljšanju teksture kože, povećavanju volumena uslijed veće proizvodnje kolagena i elastina u tretiram dijelovima. Moguća je korekciji ožiljaka i postizanje ukupno svježijem i mlađem izgledu kože.

Korekcija i poboljšanja koje možemo očekivati nakon PRF tretmana su:

 • manje bore na vanjskoj strani očiju (periorbitalne bore)
 • manje bore oko usana (perioralne bore)
 • manje bore nastale na linijama od nosa prema usnama (nazolabijalne bore)
 • smanjenje bora na čelu (tzv. bore mrštilice)
 • smanjenje bora između obrva (glaberalne linije)
 • moguća korekcija manjih ožiljaka
 • ukupno poboljšanje izgleda kože (usporavanje starenje i povećan prirodni sjaj kože)

REZULTATI PRF TRETMANA

Neki rezultati biti će primjetni već nakon nekoliko dana nakon tretmana, no potpuni efekt možete očekivati kroz nekoliko sljedećih mjeseci. Procesu stvaranja novog kolagena i elastina treba vremena. Između trećeg i šestog tjedna nakon tretmana počinje stvaranje novog kolagena i krvnih žila, dok će kroz idućih tri do šest mjeseci doći do nestanka i primjetnog smanjenja linija i bora. Ubrzo će vaša koža biti mekša, elastičnija i pomlađena.

Najbolji rezultati postižu se sa dva do tri tretmana u razmaku od 4 do 6 tjedana. Učinci terapije mogu trajati i do dvije godine, ovisno o osobi i njenim životnim navikama. O daljnjim tretmanima koji će imati suportivni karakter postignutim rezultatima, posavjetujte se sa liječnikom, a opća je preporuka tretman ponoviti jednom godišnje.

Kako izgleda kompletan PRF tretman u našoj ordinaciji možete pogledati klikom na “DETALJNO O PRF TRETMANU”

NARUČITE SE NA PRF TRETMAN

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  Odaberite uslugu/tretman(obavezno)

  Napišite datum i vrijeme dolaska (obavezno)