stomatološka ordinacija Čeović PRF TRETMAN

PRF TRETMAN (Platelet Rich Fibrin (eng.) – trombocitima obogaćen fibrin (prev.)) koristi se za pomlađivanje i bolji izgled kože vlastitim matičnim stanicama. Efekt tretmana vidljiv je u poboljšanju teksture kože, povećavanju volumena uslijed veće proizvodnje kolagena i elastina u tretiram dijelovima. Moguća je korekciji ožiljaka i postizanje ukupno svježijem i mlađem izgledu kože.

KADA NAPRAVITI PRF TRETMAN

Pravo vrijeme za PRF tretman je upravo sada, u zimskim mjesecima. Nakon tretmana, između ostalog, preporučuje se izbjegavanje izlaganje suncu, napornoj tjelovježbi i vrućini i to u vremenu 3 do 10 dana od tretmana.

KOREKCIJE I POBOLJŠANJA PRF TRETMANOM

 • bore na vanjskoj strani očiju (periorbitalne bore)
 • bore oko usana (perioralne bore)
 • bore nastale na linijama od nosa prema usnama (nazolabijalne bore)
 • bore na čelu (tzv. bore mrštilice)
 • bora između obrva (glaberalne linije)
 • korekcija ožiljaka
 • ukupno poboljšanje izgleda kože (usporavanje starenje i povećan prirodni sjaj kože)

REZULTATI PRF TRETMANA

Neki rezultati biti će primjetni već nakon nekoliko dana nakon tretmana, no potpuni efekt možete očekivati kroz nekoliko sljedećih mjeseci. Procesu stvaranja novog kolagena i elastina treba vremena. Između trećeg i šestog tjedna nakon tretmana počinje stvaranje novog kolagena i krvnih žila, dok će kroz idućih tri do šest mjeseci doći do nestanka i primjetnog smanjenja linija i bora. Ubrzo će vaša koža biti mekša, elastičnija i pomlađena.

Najbolji rezultati postižu se sa dva do tri tretmana u razmaku od 4 do 6 tjedana. Učinci terapije mogu trajati i do dvije godine, ovisno o osobi i njenim životnim navikama. O daljnjim tretmanima koji će imati suportivni karakter postignutim rezultatima, posavjetujte se sa liječnikom, a opća je preporuka tretman ponoviti jednom godišnje.

Detaljno o PRF tretmanu, tijeku tretmana, efektima i mogućnostima

NARUČITE SE NA PRF TRETMAN

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  Odaberite uslugu/tretman(obavezno)

  Napišite datum i vrijeme dolaska (obavezno)