stomatološka ordinacija Čeović PRF tretman

PRF TRETMAN (Platelet Rich Fibrin (eng.) – trombocitima obogaćen fibrin (prev.)) pomlađuje i daje bolji izgled kože, i to tretmanom vlastitim matičnim stanicama. Efekt je vidljiv u poboljšanju teksture kože, povećavanju volumena uslijed veće proizvodnje kolagena i elastina u tretiram dijelovima. Moguća je korekciji ožiljaka i postizanje ukupno svježijeg i mlađeg izgleda kože.

ZIMSKI MJESECI POGODNI ZA PRF TRETMAN

Pravo vrijeme za PRF tretman je upravo sada, u zimskim mjesecima. Zašto zimski mjeseci? Nakon tretmana, između ostalog, preporučuje se izbjegavanje izlaganje suncu, napornoj tjelovježbi i vrućini i to u vremenu 3 do 10 dana od tretmana, što odgovara aktivnostima i vremenskim uvjetima upravo u zimskim mjesecima.

KADA SU VIDLJIVI EFEKTI PRF TRETMANA

Neki rezultati biti će primjetni već nakon nekoliko dana nakon tretmana, no potpuni efekt možete očekivati kroz nekoliko sljedećih mjeseci. Procesu stvaranja novog kolagena i elastina treba vremena. Između trećeg i šestog tjedna nakon tretmana počinje stvaranje novog kolagena i krvnih žila, dok će kroz idućih tri do šest mjeseci doći do nestanka i primjetnog smanjenja linija i bora. Ubrzo će vaša koža biti mekša, elastičnija i pomlađena.

stomatološka ordinacija Čeović-jesenski make over
stomatološka ordinacija Čeović-jesenski make over
stomatološka ordinacija Čeović-jesenski make over

ŠTO POBOLJŠAVAMO PRF TRETMANOM

 • smanjenje bora na vanjskoj strani očiju (periorbitalne bore)
 • smanjenje bora oko usana (perioralne bore)
 • smanjenje bora nastalih na linijama od nosa prema usnama (nazolabijalne bore)
 • smanjenje bora na čelu (tzv. bore mrštilice)
 • smanjenje bora između obrva (glaberalne linije)
 • korekcija ožiljaka
 • ukupno poboljšanje izgleda kože (usporavanje starenje i povećan prirodni sjaj kože)

Najbolji rezultati postižu se sa dva do tri tretmana u razmaku od 4 do 6 tjedana. Učinci tretmana mogu trajati i do dvije godine, ovisno o osobi i njenim životnim navikama. O daljnjim tretmanima koji će imati suportivni karakter postignutim rezultatima, posavjetujte se sa liječnikom, a opća je preporuka tretman ponoviti jednom godišnje.

detaljno o PRF tretmanu, tijeku tretmana, efektima i mogućnostima

NARUČITE SE NA PRF TRETMAN

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  Odaberite uslugu/tretman(obavezno)

  Napišite datum i vrijeme dolaska (obavezno)