STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ČEOVIĆ - DARUJMO NA MAJČIN DAN

Pokažimo našim majkama, bakama i suprugama ljubav i poštovanje, želimo im sretan Majčin dan.

Ovaj dan je poseban za sve naše majke, jer se u ovom danu sva pažnja i ljubav posvećuju upravo njima. Osim toplog zagrljaja, poljupca i pažnje, možemo pokloniti lijepe stvari i buket cvijeća i za to nikada nije kasno.

Kako Majčin dan ne bio samo trenutak kada im iskazujemo svo priznanje za sve što su nas u našim životima naučile i što su za nas žrtvovale, učinimo nešto više, poklonimo im bolji život.

Stomatološka ordinacija Čeović - majčin dan

DARUJEMO NAŠIM MAJKAMA

Upravo iz poštovanja prema našim majkama, želimo im zahvaliti na svakom trenutku kada su tu za nas i uz nas, uvijek potpora, utjeha i snaga. Zato u stomatološkoj ordinaciji Čeović naše majke darujemo do 13.05.2022.

DOVEDITE SVOJE MAJKE
U STOMATOLOŠKU ORDINACIJU ČEOVIĆ
POKLANJAMO 20% POPUSTA
ZA PROTEZU NA DVA IMPLANTATA

ULOGA MODERNE MAJKE


Zadatak majčinstva je pripremiti nas za sve životne uspone i padove, osluškivati ih i prepoznavati, netrbaju nas voditi, već usmjeravati, majka neće ograničavati, već će otvarati svijetu kojeg moramo sami upoznati.

Stomatološka ordinacija Čeović - majčin dan

Preda majka danas puno je izazova, no velika većina uspješno balansira poslovne i privatne obveze. Majke vrlo često slobodno vrijeme majčinskom čarolijom zna pretvoriti u trenutke radosti, igre ali i učenja.

Majka zna kako će vrijeme provedeno u radosti ostat trajno u lijepom sjećanju djece i tako sagraditi čvrste temelje njihova životnog puta. Pružimo im u potporu i pomozimo im u onome u čemu su najbolje.

NARUČITE SE I DARUJTE SVOJU MAJKU

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Vaš broj telefona (obavezno)

    Napišite datum i vrijeme dolaska (obavezno)