stomatološka ordinacija Čeović - dermalni fileri

Hijaluronski dermalni fileri koriste u sklopu anti-age terapije za održavanje mladolikog izgleda kože lica. S vremenom dolazi do gubitka vlastite hijaluronske kiseline, uslijed čega koža gubi vlažnost, te se razgrađuju elastična i kolagena vlakna. Taj proces utječe na gubitak čvrstoća i napetost kože. Hijaluronski fileri potiču rehidraciju kože, te potiču stanice na obnavljanje kolagena, čime koža u konačnici poprima svježiji, zaglađeniji i mladolikiji izgled.

stomatološka ordinacija Čeović dermalni fileri
hijaluronski dermalni fileri koriste u sklopu anti-age terapije
stomatološka ordinacija Čeović dermalni fileri
nakon primjene filera koža izgleda mlađe, svježije i zaglađenije

DERMALNI FILERI U ORDINACIJI ČEOVIĆ

Ovisno o indikaciji i potrebi, hijaluronski fileri mogu osvježiti površinski sloj kože, popuniti plitke i duboke bore, te u najdubljim slojevima kože pomoći u preoblikovanju kontura lica.

stomatološka ordinacija Čeović dermalni fileri

U stomatološkoj ordinaciji Čeović koristimo renomirani hijaluronski filer “Stylage”, francuskog laboratorija “Vivacy”, u čijem je sastavu hijaluronska kiselina ne životinjskog podrijetla, sintetizirana u laboratoriju navedene tvrtke. Najnovija generacija hijaluronskih filera sadrži specijalno patentiranu IPN tehnologiju s dodatkom antioksidansa koja omogućava potpuno prirodan izgled i produženo djelovanje.

Hijaluronska kiselina u gelu omogućava popunjavanje plićih do srednje dubokih bora na licu, kao i povećanje volumena usana, održavajući kožu i usne glatkim i hidriranim. Manitol, kao antioksidans u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, pojačava postignute rezultate, koji se vide odmah nakon primjene, a traju 6 do 12 mjeseci.

INDIKACIJE ZA PRIMJENU DERMALNIH FILERA

 • prevencija nastanka bora
 • popunjavanje nazolabijalnih, marionetskih, te pušačkih bora
 • naglašavanje kontura usana
 • povećanje volumena usana
 • oblikovanje kontura lica naglašavanjem jagodica (“supermodel look”), te čeljusne linije.

ZAŠTO DERMALNE FILERE RADITI KOD STOMATOLOGA?

Tretman hijaluronski dermalnim filerima logično se nastavlja na stomatološki rad, posebno uz estetsku stomatologiju i usko je povezan s stomatološkom strukom. Uz blistav osmjeh pristaje i blistavi ten ! Iz tog razloga sasvim razumno kompletan anti-age i stomatološki tretman dobiti na jednom mjestu.

NARUČITE SE NA TRETMAN DERMALNIM FILERIMA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  Odaberite uslugu/tretman(obavezno)

  Napišite datum i vrijeme dolaska (obavezno)