stomatološka ordinacija Čeović-dermalni fileri

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih godina postali su nezaobilazni u oblikovanju kontura lica, vračanju  volumena, smanjenju bora i manjih ožiljaka, te u postizanju svježine lica. Velika je prednost njihova kompatibilnost, biološka razgradnja kao i jednostavnost primjena aplikacije.

O HIJALORONSKOJ KISELINI I UTJECAJU NA KOŽU

Činjenica je kako starenjem koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, kolagen i elastičnost. Sve to dovodi do nastanka bora, gubitka volumena, kao i umornom izgledu kože.

stomatološka ordinacija Čeović-dermalni fileri primjena

Hijaluronska kiselina prirodna je tvar koja ima vrlo važnu ulogu u balansu vode, cijeljenju, popunjavanju bora i revitalizaciji kože lica.  Osim toga ileri pozitivno utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena. Hijaluronskim filerima mogu se tretirati:

 • prevencija nastanka bora
 • popunjavanje nazolabijalnih, marionetskih, te pušačkih bora
 • naglašavanje kontura usana
 • povećanje volumena usana
 • oblikovanje kontura lica naglašavanjem jagodica (“supermodel look”), te čeljusne linije.
 • lifting cijelog lica
 • pomlađivanje vrata, dekoltea i ruku

KADA KRENUTI NA TRETMAN DERMALNIM FILERIMA

Na tretmane može se krenuti kada primijetimo prve izraženije bore, koje se javljaju u različitoj životnoj dobi. Kada će se prve bore pojaviti odgovorna je genetika i način života (nedovoljno sna, kvaliteta i dužina odmora, izloženost stresu, pušenje). Dermalne filere može, u prosjeku, jednom godišnje, obnavljati kako bi se što dulje zadržao mladolik izgled kože te održala dobra kontura lica.

APLIKACIJA DERMALNIH FILERA

Kada se odlučite pomladiti svoje lice i dođete na aplikaciju, prvo ćemo dobro očistiti lice. Iza toga se na kožu lica stavlja anestetik, kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri ublažila aplikacija filera injekcijom. Kada anestetik počinje djelovati, lice još jednom očistimo i krećemo s aplikacijom filera na kritične regije. Cijeli tretman traje oko pola sata I nekog posebnog oporavka gotovo pa nema. Nakon tretmana dermalnim filerima u kraćem vremenu ne preporučuje se izlaganje suncu, odlazak u saunu i solarij te pritiskanje dijela lica koje je tretirano.

stomatološka ordinacija Čeović-dermalni fileri
aplikacija filera je gotovo potpuno bezbolna
stomatološka ordinacija Čeović-hijaluronski fileri
oblikovanje lica, smanjenje bora, popunjavanje usana…

MOGUĆE RIJETKE NUSPOJAVE

Kod nekih osoba moguća pojava crvenila, koje će se samo povući nakon nekoliko sati. Eventualne pojave manjih otoka i sitnih podljeva, obično se same povuku kroz nekoliko dana. Nakon desetak dana nakon tretmana, preparat će se sam preraspodijeliti i pokazati pravi učinak. Izuzetno su rijetke alergijske reakcije jer su dermalni fileri potpuno prirodni proizvodi.

NARUČITE SE NA TRETMAN DERMALNIM FILERIMA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  Odaberite uslugu/tretman(obavezno)

  Napišite datum i vrijeme dolaska (obavezno)