stomatološka ordinacija Čeović-dermalni fileri primjena

Ljeto je stiglo i pripreme za odlazak za godišnjI odmor su počele. A što je s vašim izgledom? Naravno, svi bismo željeli izgledati najbolje što možemo. Nerijetko se nekoliko mjeseci prije odlaska na plaže počinju držati dijete i/ili se baviti nekim od rekreativnih aktivnosti. No naša koža, uglavnom, neće imati preveliku korist od svih toga.  

HIJALORUNSKI DERMALNI FILERI

Hijaluronski dermalni fileri koriste se u sklopu anti-age terapije za održavanje mladolikog izgleda kože lica. S vremenom dolazi do gubitka vlastite hijaluronske kiseline, uslijed čega koža gubi vlažnost, te se razgrađuju elastična i kolagena vlakna. Taj proces utječe na gubitak čvrstoća i napetost kože. Hijaluronski fileri potiču rehidraciju kože, te potiču stanice na obnavljanje kolagena, čime koža u konačnici poprima svježiji, zaglađeniji i mladolikiji izgled.

stomatološka ordinacija Čeović-dermalni fileri primjena

KAKO NAM POMAŽU HIJALORUNSKI DERMALNI FILERI

Ovisno o potrebi, hijaluronski fileri mogu osvježiti površinski sloj kože, popuniti plitke i duboke bore, te u najdubljim slojevima kože pomoći u preoblikovanju kontura lica. Posebno mogu pomoći kod usnica, naglašavajući prirodni izgled, oblik i njihovu punoću.

stomatološka ordinacija Čeović-dermalni fileri primjena

Primjenu hijaluronskih dermalnih filera preporučamo jer mogu:

 • popuniti nazolabijalne, marionetske, te pušačke bore
 • naglasiti konturu usana
 • povećati volumen usana
 • prevenirati nastanak bora
 • oblikovati konture lica
 • naglasiti jagodice (“supermodel look”)
 • naglasiti čeljusne linije

Vrijeme za naše lice možemo vratiti barem malo unatrag upotrebom hijaloronskih dermalnih filera.  Potaknuti ćemo naše uspavano tijelo, na obnavljanje manjih zaliha hijalurona i kolagena.

DERMALNI FILERI U STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI ČEOVIĆ

stomatološka ordinacija Čeović-dermalni fileri primjena

U stomatološkoj ordinaciji Čeović koristimo renomirani hijaluronski filer “Stylage”, francuskog laboratorija “Vivacy”, u čijem je sastavu hijaluronska kiselina ne životinjskog podrijetla, sintetizirana u laboratoriju navedene tvrtke.

Najnovija generacija hijaluronskih filera sadrži specijalno patentiranu IPN tehnologiju s dodatkom antioksidansa koja omogućava potpuno prirodan izgled i produženo djelovanje.

Hijaluronska kiselina u gelu omogućava popunjavanje plićih do srednje dubokih bora na licu, kao i povećanje volumena usana, održavajući kožu i usne glatkim i hidriranim.
Manitol, kao antioksidans u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, pojačava postignute rezultate, koji se vide odmah nakon primjene, a traju 6 do 12 mjeseci.

stomatološka ordinacija Čeović-dermalni fileri primjena

NARUČITE ZA TRETMAN DERMALNIM FILERIMA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  Odaberite uslugu/tretman(obavezno)

  Napišite datum i vrijeme dolaska (obavezno)