stomatološka ordinacija Čeović popust na izbjeljivanje zubi

Proljeće je pravo vrijeme za napraviti prvo uljepšavanje zubi.  Osim što ćete provjeriti zdravlje i stanje zubi i desni, sada je pravo vrijeme za obaviti tretman izbjeljivanja zubi ili dogovoriti dodatne kojima želite poboljšati estetski dojam svog osmjeha. U proljeća bakterije u usnoj šupljini se više množe., a uzroci mogu biti u promjeni prehrane, povišenom stresu, povrata kiseline iz želuca (gastroezofagealna refluksna bolest) ili neki od drugih promjena u organizmu. Posljedice povišenog nakupljanja bakterija svakako bi bilo dobro spriječiti, u čemu može pomoći stomatolog ciljanim tretmanima.

OBAVIMO BEZBOLNO PREVENTIVNI PREGLED

Ako se na preventivnom pregledu utvrdi postojanje karijesa, stomatolog će odmah započeti liječenje i poduzeti sve potrebno kako bi se lezija sanirala i zub(i) ponovno bio potpuno funkcionalan. Pregledom postojećih ispuna, stomatolog će procijeniti postoji li potreba za njihovom zamjenom. Zamjenom dotrajalih ispuna prevenira se nastanak karijesa i na vrijeme sprječava daljnje probleme koji bi takve ispune mogle uzrokovati.

SKIDANJE ZUBNOG KAMENCA

Skidanje zubnoga kamenca i mekih zubnih naslaga kao i  poliranje zuba, također su u potrebni redovni stomatološki tretmani. Njima se omogućuje zdravlje zubnog mesa i zubi. Uz sve potrebne i redovne stomatološke tretmane, pravilna i redovna oralna higijena i dalje ostaje najvažnija za zdravlje zubi i usne šupljine.

stomatološka ordinacija Čeović kako se riješiti zubnog kamenca
skidanje kamenca (Image by senivpetro on Freepik)
stomatološka ordinacija Čeović poliranje zubi
poliranje zubi (Image by wavebreakmedia_micro on Freepik)

BIJELI ZUBI ZA BLISTAV OSMJEH

Izbjeljivanje zubi postaje sve traženiji zahvat. Upravo je proljeće najbolje vrijeme za ovaj estetski mali makeover, nakon što smo obavili sve što je bilo potrebno. Ako izbjeljivanje zubi ne može dati željeni efekt ili postoje još neki estetsko-funkcionalni nedostatci, korištenjem kompozitnih ljuskica moguće je zubu vratiti odličnu estetiku.

stomatološka ordinacija Čeović keramičke ljuskice
keramičke ljuskice (Image by wavebreakmedia_micro on Freepik)

Ukoliko stomatolog procijeni ili se izrazi želja za postavljanjem keramičkih ljuskica, biti će izrađene prema uzetom otisku, a cijeli postupak traje tek nekoliko dana. Keramičke ljuskice imaju prirodan izgled jer porculan gotovo savršeno imitira caklinu zuba. Zbog glatke površine neće promijeniti boju, a neće se dogoditi upala ili povlačenja zubnog mesa.

NARUČITE SE NA TRETMAN IZBJELJIVANJA ZUBI PO POSEBNOJ PONUDI U TRAVNJU

    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Broj Vašeg telefona (obavezno)

    Napišite željeni datum i vrijeme dolaska (obavezno)